glazenwassen

glasbewassing

De ramen van uw pand zijn uw visitekaartje, of het nu uw bedrijfspand of uw woonhuis is. Onze ervaren en gecertificeerde glazenwassers zorgen ervoor dat uw pand er altijd stralend uitziet.

geen pand is ons te groot (of te klein)

Wij kunnen u voor ieder soort pand van dienst zijn. We zijn thuis in zowel woningen als grote bedrijfspanden. En alles wat u daartussen maar kunt bedenken.  

succes gegarandeerd

We maken gebruik van gedemineraliseerd, puur water. Dit vloeit door een mechanische reinigingsborstel over de ramen en zorgt ervoor dat al het vuil volledig oplost. Hierna drogen uw ramen streep- en vlekkeloos op.

  

veiligheid voorop

Met Tousain Gevelreiniging komt u niet voor onplezierige verrassingen te staan. Onze medewerkers zijn, zoals gezegd, gecertificeerd en houden zich aan de veiligheidsvoorschriften. We maken natuurlijk gebruik van ladders, maar ook van bijvoorbeeld hoogwerkers. Deze hulpmiddelen en klimmaterialen worden jaarlijks gekeurd.

  

interesse?

Wilt u hierover meer weten en wat we in bijvoorbeeld een abonnementsvorm voor u kunnen doen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.